اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش

ائتلاف سعودی یک نفتکش را توقیف کرد

یک مقام دریایی یمن روز دوشنبه اعلام کرد، ائتلاف سعودی یک نفتکش حامل سوخت مازوت (Maximus) ویژه نیروگاه برق الحدیده را از سه روز پیش توقیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 23
کد خبر: ۱۷۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر ،  این منبع گفت، به رغم اینکه اینکه نفتکش مجوز سازمان ملل را برای ورود به بندر الحدیده دریافت کرده بود اما نیروهای ائتلاف متجاوز مانع از لنگر انداختن آن شدند.

 

این منبع تاکید کرد: نیروهای ائتلاف سعودی - اماراتی مصمم هستند از طریق توقیف نفتکش حامل مازوت ساکنان الحدیده را در تنگنا قرار دهند و رنج آنها را زیاد کنند.

 

از سوی دیگر، منابع در دولت مستعفی، سازمان یونیسف وابسته به سازمان ملل را به تامین هزینه‌های اردوهای تابستانه‌ای متهم کردند که انصارالله از طریق سازمان "شراکت جهانی برای آموزش" وزارت آموزش و پرورش وابسته به خود در صنعا برای دانشجویان یمنی برگزار می‌کند.

 

این پایگاه دولت مستعفی به نقل از منابع مذکور مدعی شد، یونیسف همه هزینه‌های کارمندان انصارالله برای مدیریت این اردوها را بر عهده گرفته است.

طبق اعلام پایگاه سپتامبر، منابع محلی یمنی می‌گویند، "انصارالله از طریق این اردوهای تابستانه خط مشی و ایده‌های خود را به کودکان و نوجوانان آموزش می‌دهد و علاوه بر آن این اردوها را به مراکز جذب نیرو تبدیل کرده است.

 

طبق ادعای منابع مذکور، یونیسف در سال ۲۰۱۶ مبلغ ۴۰ میلیون دلار به سازمان شراکت جهانی تحت نظارت انصارالله با هدف احداث کارگاه‌هایی در مدارس صنعا پرداخت کرد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار